01 lokakuuta 2015

AURINKOISTA
















Täällä taas kera viime lauantaina otettujen kuvien. Käytiin siis Helmin kaa kuvaamassa sille koulutyöhön kuvia tossa meiän lähellä ja unohuttii sit istuu yhelle laiturille pariks tunniks juttelee, hupsis. Naurua riitti ja oli tosi ihana vaan olla ihanassa seurassa. 
Muuten tää viikko on menny enemmän ja vähemmän kipeenä. Nuha ja yskä on aivan jäätäviä ja kurkku niin kipee ettei tiiä miten päin olis, nyt alkaa olla jo siedettävä! Pari viimesintä koetta (pahimmat) meni sitten kipeenä, mutta toivotaan parasta että jonku näkönen numero tulis. 
Eilen oli vapaapäivä ja aamulla siivoilin ahkerasti kun tuli semmonen fiilis ja nautin vapaapäivästä niin että kävin kirjastossa ja illalla Jennan, Hennan ja sen pikkusiskon eli serkun kaa matkuksessa meni muutama tunti. En sitten ostanu kun huivin ja semmosen hius''pannan'' mikä laitetaa ulos päähän mikä ihme se on haha ja koulujuttuja, mutta seura oli parasta.♥ 
Oon niin paljon nauttinu näinä parina päivänä tästä, kun saa tehdä mitä haluaa tai olla tekemättä jos tuntuu sille. Huomista ootan paljon kun meen käymään piitkästä aikaa maikin luona, jee.♥



10 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitti paljon, hali sulle ku oot nii ihana.❤️

      Poista
  2. Ihan sairaan hienoja kuvia ❤

    VastaaPoista
  3. Ihanan ilosia kuvia! Vie maijurakkaalle paljon terveisiä! ♥

    VastaaPoista
  4. Jostain syystä tuntuu ajoittain, että kun blogissa annat sellasen kuvan että olet onnellinen, se on teeskenneltyä. Mielestäni tämä vähän rikkoo blogisi elämänmakuisuutta, ihan kuin huonoja päiviä ei olisi juuri koskaan ja silloin kun niitä on, yritetään kaikin keinoin olla positiivisia, vaikka väkisinkin. Vaikutat kyllä positiiviselta ihmiseltä, mutta toisinaan tuntuu että feikkaat tämän positiivisuuden. En tarkoita tätä loukkaavasti tai pahalla, tämä asia on vain häirinnyt. Korjaa toki jos olen väärässä. Mukavaa syksyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiettä, harmi jos sulle on tullu semmonen fiilis! :(
      En kuitenkaan feikkaa onnellisuutta vaan oon oikeesti onnellinen, varsinkin silloku kirjotan niin. Muutenkin oon perusonnellinen, mutta aina ei tuu kirjotettua sitä. Mulla vaan on toosi harvoin niitä huonoja päiviä, en tiiä miks. Kaveritki sitä aina ihmettelee. Sillonku niitä on ni yritän aatella positiivisesti, mutta niinku pari postausta aiemmin kirjotin ni ei se aina onnistu ja oo ees tarpeen! Välillä on hyvä ärsyyntyä kaikkeen ni sit muistaa ne hyvät asiat. :) täälläkin siis välillä ärsyttää ja tuntuunet kaikki kaatuu päälle xd Toinen juttu on se että sillonku se huono päivä on ni ei yleesä tuu kirjotettua blogiin.
      Oon vaan perusluonteelta semmonen ihminen joka yrittää löytää positiivista asiasta ku asiasta.
      Kerro toki jatkossakin jos joku mietityttää täällä, ymmärsin asian ja ei loukannu ollenkaa. Kirjotit rakentavasti, tämmöstä palautetta on aina kiva saada niin voi sitten oikaista tietoja/asioita jos se on tarpeen. Mukavaa syksyä myös sulle! :)

      Poista