26 joulukuuta 2015

JOULUNTAIKAA





















Mooii! Yks lause: joulu oot ihana.♥
Aatto meni rennoissa tunnelmissa iltaan asti kotona ja sitten illaksi mentiin serkuille jonne tuli pukki vierailulle ja herkuteltiin. Tuossa päivässä on niin ihana tunnelma!
Herätessä on ilonen fiilis ja voi vetää aamupäiväksi rennot vaatteet päälle. Aamuruuaksi tottakai riisipuuroa ja saa aukaista yhden paketin. Iltapäivällä joulusauna rantasaunassa ja oleilua & jouluruoka. Siistimmät vaatteet illaksi. Illalla pukin vierailu ja lasten jännitys odottaessa sitä odotetuinta vierasta. Vanhempien jalan takaa kurkkiminen ja sitten rohkaistuminen menemään syliin. Rauhallisuus. Aito riemu kun avaa lahjan. Joululaulut. Ulkoilu ja lumiukon tekeminen. (ne lumet tosin on jo melkein sulanu taas. ) Tarpeelliset lahjat, ei mitään jättimäistä kasaa. (kuvasta puuttuu mm. yks suklaapatukka + muu pikkujuttu, kun yks allekirjottanu oli vähän malttamaton :D )
Ilon kiljahdukset ja ''äiti kato'' huudot. Silmistä säihkyvä onnellisuus ja leikkien aloitus uusilla jutuilla. Nauru ja rento tunnelma. Vauvantuoksu - onni on serkkuvauvat♥. Herkuttelu ja pikkunaposteltavat. Myöhään venynyt ilta. Lautapelit. Kiireetön aika sisarusten kanssa. Liian yätsi maha vaikkei ihan älyttömästi syönytkään herkkuja. Jouluevankeliumi. Lahjapaperikaaos pukin käynnin jälkeen. Sakeet jutut. Ex-tempore kuvaushetki vaille kymmenen illalla, autotallin valojen eessä. ( :D )
Tänä vuonna koristeltiin myös piparkakkutalo vasta aattona!
Tuo päivä♥


Hyvää tapaninpäivää, ottakaa rennosti! :)
Me lähdetään käymään mummilassa, pitkästä aikaa!


Ps. Miten teidän aatto meni?










4 kommenttia:

  1. Ihania joulukuvia! Joulussa on sitä tunnelmaa joka tekee siitä niin ihanan. Rakastan eniten sitä ku voi ottaa vaan niin rennosti, eikä tarvi stressata mitään. ❤

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia, niin tunnelmallisia! Suuri ikävä teitä kaikkia<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Meidän aatto oli kyllä tunnelmallinen, niin se välittyy varmasti noista kuvistaki. Sama täällä, tuu heti käymään täällä kun kotiudutte reissusta<3

      Poista