18 joulukuuta 2015

''PITÄÄKS MEIÄN OIKEESTI KOSKEE NOIHI?''








Heippsansaa!
Ompas outoa, kun nyt taas pitää löytää se rytmi tähän postaamiseen - se kun ehti tauon aikana unohuta. Pitääkin miettiä, että missä välissä ehtisin postata ja suunnitella eritavalla päiviä. mutta vain hyvällä tavalla! Tää on homma mistä tykkään niin paljon, että tälle uhraa mielellään aikaa.
            Se, mistä tulin postaamaan on eilinen ala-asteen joulujuhla minne mentiin tohon reilun kilsan matkan päähän. Oli ihana piitkästä aikaa käydä kattomassa pienten esityksiä ja samalla tuli vähän nostalginen fiilis, kun huomas miten ne jännitti ja silti esiinty niin hienosti. Juhla oli tosi perinteinen ja mukava tonttu- ja lauluesityksineen & tiernapojatkin kävi vierailemassa ja  nähtiimpä me jouluevankeliumikin. Ykkösten kuoro laulo niin hienosti, nuotit osu just eikä melkein ja jokainen esitysvuorossa oleva luokka esiinty mainiosti! Kaikki esitykset onnistu hyvin ja oppilaat esitti tosi reippaasti, välillä hämmästyin kuin reippaita ne on. Oli sulosen näkönen, kun etupenkeissä oli kunnon tonttulakki joukko, kun  osalla oppilaista oli tonttulakit päässä.
           Tuli mieleen ne omat joulujuhla-esitykset tuon ikäisenä ja se, kuinka jännitettiin luokassa sitä ennen saliin menemistä. Kikatettiin mennessä ja oli niin hienoa, kun porukat tuli sen jälkeen kattomaan luokkaan omaa  pulpettia ja muutenkin luokkaa. Esityksen jälkeen hipsittiin sieltä pukkareista katsomaan loput esitykset ja joskus palattiin luokkaan syömään ''eväitä'' välissä kun oli monta juhlaa peräkkäin.
Sai pukee juhlamekon päälle ja ainakin minä olin aina ihan innoissani koko päivän, kun tiesi että illalla on esitys. Oli hienoa päästä illalla kouluun - se oli jännää niin pienen mielestä.
Muistatko Linkki noi kerrat? Oltiin tosi monesti samassa ohjelmassa mukana ja muistan kun soitettiin kerran vierekkäi semmosia kellopelin tyylisiä soittimia. (en muista nimee) :D ♥
Etupenkit täytty ekana, vaikka nyt yläasteella ja lukiossa on tottunu siihen että porukka jää mielellään sinne taakse.  Ton ikäsenä kun ne etupenkin paikat oli ne kaikista parhaat!
Siitä on niin monta vuotta jo! Mietittiin just  Jennan ja Hennan kanssa, että miten siitä voi olla niin pitkä aika, vaikka muistaa kohtuu hyvin kaikkia tapahtumia sieltä ajoilta. Semmosta siis eiliseen iltaan, toi päivä oli muutenkin tosi kiva vaikka kaheksan tunnin koulupäivä meinas välillä tuntia ikuisuuden mittaselta.

Millasia muistoja teillä on ala-asteen joulu- ja kevätjuhlista? Oliks ne sitä esiintymispakkoa vai tykkäättekö siitä? Mitä teillä on jääny mieleen niistä?

Ps. Toi otsikko tuli siitä, kun eilen aamulla bilsan tunnilla leikattiin sian sydämiä ja yks tokas otsikon mukasesti. Mutta joo, kyllä piti! Tutkittiin missä on aortta ja missä oikea & vasen kammio ja missä menee valtimot ja laskimot ja niineespäi. Sellasta siis torstai-aamu kaheksalta, vaikka eka ällötti niin lopuks pysty jo koskeen siihen ja kattomaan kunnolla missä on mitäkin. :D
Helmi, ei me kovin pahasti tuhottu sitä, hehe! ;)
Pps. Tää tulee siks näin aamulla, kun en luota bloggerin ajastimeen ja ilta-päivällä saan ihanan ystävän mun luo niin en ehdi välttämättä julkasta tätä sillon. 

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille hyvää huomenta♥
Mä suuntaan kouluun toisiks vikaa päivää, jee! Ei enää monta päivää niin on loma.






8 kommenttia:

  1. Itekki olin just ala-asteen joulujuhlassa ja oli niin nostalgista paristaki syystä. Ensinäki tietty ku se oli oma vanha koulu ja osa opettajista samoja ja muistaa sen fiiliksen omista juhlista. Ja sitte ku olin sielä koululla syksyllä harjottelus ja tuntee paljon niitä oppilaita, varsinkin eka- ja kutosluokkalaisia. Voi että ne mun pienet ekaluokkalaiset oli niin söpöjä ja ihana esitys ♥

    Tää ei nyt liity pelkästää tähän postaukseen, vaan yleisesti ois pieni parannusehdotus. Tekstiä ois mukavampi lukea, jos kiinnittäisit vähän huomiota oikeenkirjotukseen ettei tulis sellasia esim. yhdyssanavirheitä tai muita kielioppivirheitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Mulla oli eri koulu, mutta pari samaa opettajaa tuolla koulussa. :)
      Ja ykköset on niin sulosia, pikkuveli ja moni muu tuttu oli esiintymässä ni voiettä miten reippaasti ne esitti ja laulo! ❤️ Kuutoset ei ollu tuolla esiintymisvuorossa, mutta hyvin meni muidenkin luokka-asteiden esitykset! :)
      Ja hei kiitos tosta huomautuksesta.
      Pitää kiinnittää siihen huomioo enemmän ja lukee huolellisemmin teksti läpi ennen julkasua! :)

      Poista
  2. Ala-asteen joulujuhlat on ihan parhaita. Niissä on sitä jotain tunnelmaa! :)

    VastaaPoista
  3. Ala-asteen joulujuhlat on oikeesti niin ihania varsinkin jos ne on semmosia perinteisiä, eikä nykyaikaisia (kauheet rokit yms). Mutta oli ihana nähdä sua viikonloppuna!♥ Niin ikävä jo nyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, samaa mieltä! Jep ja ikävä onn..❤️
      Varsinki ku tietää ettei ihan heti nää ni vielä kaksinkertasesti suurempi ikävä!!

      Poista
  4. Muistan hyvinkin ne ala-asteen joulu- ja kevätjuhlat :D Jännitti aina ihan sikana mut kuitenkin loppujen lopuks ne meniki ihan hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojepp! aluks tietty jännitettii iha sikana ja sit ne meni aina hyvin, kun oltii nii paljo harjoteltu, haha. xd

      Poista