07 tammikuuta 2016

PRINSESSASYNTTÄREILLÄ






Heippa! Arki on taas täällä, kun koulu alko tänään. Toisaalta ihanaa mutta myös kamalaa. Oisin voinu vielä hetken lomaillakin. Onneks loppuloma jatkoi samaa kaavaa alkuloman kanssa ja oli tosi ihana! Kannustettii nuoret jäbät MM-kultaan, oltiin ihanien Linkin ja Violan 18-vuotis prinsessasynttäreillä eilen ja käytiin yks ilta moikkaamassa tätiä ja pidettiin pienet läksiäiset isosiskolle joka joudutaan huomen aamulla hyvästellä kahdeks kuukaudeks - haikeeta.. En tiiä miten kestän ton ajan, mutta kyllä se varmasti menee lopulta nopeesti! Kävin myös skoballa kirjastossa -25 asteen pakkasessa skoballa toteamassa, että se on jo menny kiinni ja viime viikolla Mirjamin kanssa pidettiin syvällisten puhumismaratooni, kun puhuttiin kuus tuntia putkeen kaikesta mahdollisesta, hups. Juttua vaan riittää niin mikäs siinä, oot kultanen. ♥ 
Tän postauksen pointti oli kuitenkin nuo eiliset aivan ihanat synttärit! Kun sähellyksen jälkeen päästiin perille just tasan tasalta laitettiin hiuksia vielä kymmentä vaille, vaatteet päättämättä ja kortit oli kirjottamatta, Lensin melkee rappusissa ko vähä liia vauhilla tulin ja muuta mukavaa. oli meitä vastassa viimesen päälle pinkit tarjoilut ja ihanaa seuraa. 
Koko illan tunnelma oli katossa ja rento ja meitä tyttöjä oli n. 15 henkeä. 
Pelailtiin eri pelejä mm. psykiatria, sit semmosta missä piti kertoa 3 faktaa joista yks on valhetta ja muut arvas mikä on valhe, muiden pelien nimiä en muista, jaettiin synttärisankareille lahjat pullonpyörityksen avulla, naurettiin mahottoman paljon ja juteltiin kaikenlaista. Lähes -30 asteen pakkanen ei haitannu sisätiloissa ja meille tuli melkein kuuma sisällä. Ihasteltiin kattausta joka oli super söpö ja oltiin pinkkijoukko, kun pyydettiin laittamaan päälle jotain pinkkiä. Melkosen ihanat prinsessasynttärit järjesti siis nää kaks 18-vuotiasta! Kamera jäi hyllyn päälle melkein koko ajaksi, joten ihan hirveesti ei oo kuvia mutta se kertoo siitä että oli tosi huippu ilta. Samalla näki paljon muita ystäviä ja kavereita niin mikäs sen parempi tapa lopettaa loma. 
Kiitos siis Linkki ja Viola ihanista synttäreistä joille saatiin tulla!♥ 
Viikonlopulle on ihania suunnitelmia, joten en melkein malta odottaa, jee. 


Ps. Tää blogger on temppuillu tällä viikolla oikein urakalla, pahoittelen siis tosi hidasta kommentteihin vastausta! En oo saanu kommentoitua mihinkään blogiin vastakun eilen illalla enkä siis siks myöskään vastattua. 
Pps. Kertokaa kokemuksia jos teidän sisaruksia on ollut monta kuukautta ulkomailla, menikö se aika nopeesti vai tuskallisen hitaasti? 

8 kommenttia:

  1. Kiitos vaan teille kun pääsitte paikalle! Haha oli jotenki hauska järkätä vähän erilaiset synttärit :D ja ainakin oli söpöä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ❤️ Oli kyllä huippu lopetus lomalle ja varmastiki just mukava järkätä vähän erilaiset ko yleensä:)
      Jep, nii oli!

      Poista
  2. Sisko oli vuoden jenkeissä vaihossa, ja se aika meni kyllä ihan sairaan nopeesti. Ei ees aina tajunnu, et se ei oo ollu kotona pitkään aikaan. Tietty riippuu ihan siitä, et miten jokainen ite sen tuntee. Oli se paha paikka porukoille, mut jotenki itestä se ei tuntunu yhtään oudolta/erilaiselta.

    Ihanat synttärit, ja melkosia herkkujaki ollu! Nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huii vuoden! Tää kaks kuukauttaki tuntuu toosi pitkälle xd mut siitähän se riippuu et miten jokainen ottaa sen:) mut just jos on vuoden ni varmasti "unohtaa" sen ku ehtii niin jo tottua siihen!
      Niimpä, ne oli ja herkut oli hyviä! ;)

      Poista
  3. Sisko asuu ulkomailla.. nopeasti ne kaks kuukautta varmasti menee! Mut tsemppiä kuitenki siihen, mihin sun sisko lähtee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Outs, toi on kyllä vielä pahempi mutta tollaseenki varmasti tottuu!:)
      Se lähti Englantiin kaheks kuukaudeks. kiitos tsempeistä, mäkin uskon et toi menee nopeesti!

      Poista
  4. Ihanat synttärit teillä ollu! Ja kiitos viikonlopusta, oli tosi ihana taas käydä!♥

    VastaaPoista