02 maaliskuuta 2014

Suuntana Helsinki!

Postaus suunnitelmaan tulee nyt muutos, koska aattelin että julkasen tänään sen postauksen mitä lupailin viimeks, mutta ajastan sen luultavasti keskiviikolle. Lähen siis huomenna  Helsinkiin ja tuun sieltä perjantaina tai lauantaina. En sieltä postaa, mutta yritän saada 2 postausta valmiiks luonnoksiin, että voisin sitte ajastaa ne sille ajalle. Ainakin yks postaus on valmis ja sen julkasen sen aikana.
Nyt toisiin juttuihin!
Alku loma on ollu kyllä ihan huippu. Oon nähny ystäviä, ollu vaan ja nauttinu lomasta! <3
Unelma ajanvietettä ja on kyllä tullu hyvään saumaan tää loma, koska koulu ei innosta oikeen, mutta eiköhän seki motivaatio nouse loman jälkeen kun tietää et sen jälkeen oottaa ihana kesä..
Ootan kesää kun kuuta nousevaa, ja tuli ihan kesäolo ku kävin lauantaina serkkuvauvan kanssa kävelyllä ja oli ihan sulat tiet, aurinko paisto ja oli niin loistava keli! Ilta oli kyllä myös huippu! ;) Perjantai iltakin oli kyllä niin rento ja huippu ettähh! Naurettii vaan koko ajan ja otettiin läppäkuvia.. Niitä voi kattoo instasta josta muuten mut löytää nimellä: _n00ra_ 
Nyt ei oikee synny järkevää tekstiä ni taian vaa laittaa muutaman päivän takaset asukuvat tänne ja lähtee viettämään rentoa sunnuntai-iltaa.







Tälläsessä asussa tuli perjantaina viiletettyä kaupungissa, Matkuksessa ja koulussa.
Kiharat tosin tein vasta koulun jälkeen, koulussa oli ihan perus suoristettu vaan ja sit keskijakaus.
Jotkut kuvat on vähän pimeitä, mutta toivottavasti saatte selvää asusta!

EDIT. Lähen tiistaina Helsinkiin!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti