27 tammikuuta 2016

HYVÄ PÄIVÄ





Moikka! Tiiättekö niitä päiviä, kun on hyvä päivä ilman mitään suurempaa syytä? Tänään on ollut semmonen. Laitoin jo aamulla snäppiä, että tänään on hyvä päivä. Jotenkin tiesin sen.
Oon ollu jostain syystä aivan hirmu energinen ja naurua on riittänyt. Aamulla heräsin kaheksan aikaan pirteenä ja kiharsin hiuksetkin ennen koulun lähtöä. Ei tarvinnut mennä ruuhkabussilla (joka siis oikeasti on niin täynnä, että välillä ei meinaa kaikki mahtua edes sisälle vaikka on lisä-autokin eli 2 bussia ajaa muutaman minuutin välein tietyt vuorot) kun pääsin äidin kyydillä ja koulussa tunnit meni tosi nopeesti. Opiskeltiin hissassa kylmää sotaa ja hypärillä luin hissaa lisää & opiskelin ensimmäistä maailmansotaa koetta varten, kun luen aina pätkissä reaaliaineet. Sitten oli vielä matikan tilastoja, jotka suju mallikkaasti - edes koulun koneet ei saanu hermoja menemään tänään kun ne toimi. Kävin hyäprin aikana myös keskustassa ja huomasin, että tammimarkkinat oli alkanut niin oli pakko käydä ostamassa metrilakuja. Onko täällä muita joiden on ihan pakko ostaa niitä aina kun mahdollista? Nytkään ei tehnyt mieli niitä, mutta ostin silti. Ei kovin järkevää, mutta ne on niin söpöjä ja värikkäitä. Kelpaahan tuo syyksi? :D
Pölötettiin Virpin ja Helmin kanssa meiän aina yhtä järkeviä juttuja ja niille kyllä saa nauraa välillä niin vedet silmissä, haha. Koulupäivän piristyksiä!♥
Koulun jälkeen, kun kävelin keskustaan niin ei tarvinnut oottaa bussia yhtään kun se oli jo valmiina ja tyylii hypin koko matkan kotiin.
Meillä on ollut hoidossa noi kaks rakasta serkkua ja noi on kyllä myös semmosia päivänpiristyksiä että! Niiden hassut jutut ja se, kun neljä vuotias kysyy että ''Millon pääsen taas teille käymään?'' saa suupielet ylöspäin. Tai kaks veen totinen: ''minä ite!'', ei sille voi muuta kuin hymyillä.
Kaivettiin mun vanhat nukenrattaat pikkusille leikkeihin ja onnistuin niitä ottaessa hajottamaan penkin, hupsis. Se vaan yksinkertasesti räksähti yhtäkkiä, varmaan ruuvit niin löysällä. Touhusin siis noiden kahden kanssa jonkun aikaa, mutta oon silti ehtinyt jo lukea ruotsia jonka kuuntelussa ja kokeessa istun huomenna 8.15 alkaen.
Oon äänittäny varmaan 10 minuutin eestä äänitteitä vaikka yleensä tykkään enempi kirjottaa ja snäppäilly isosiskon kanssa, terkkuja sinne!♥
Viime päivinä oon myös puhunu puhelimessa ystävien samalla kun käy lenkillä ja niiden kuulumiset on saanut hymyilemään kun kuulee, että asiat on järjestynyt. Heidän mukaan oon auttanut siinä paljon, niin tiedätte varmasti miten ihana fiilis se on!
Tälle illalle ois suunnitelmissa lyhyt vajaa tunnin lenkki (toivottavasti en telo itteä, se ois aika perus tälläsinä päivinä mulle :D), mahdollisesti sauna, kirjan lukua, puhtaiden lakanoiden vaihto ja huoneen imurointi ja viimeset ruotsin kertailut. Ei paha!
Lähetän kaikille motivaatiota ja tsemppiä & toivotan energisiä päiviä!♥

Ps. Sanokaa tää mulle sitten ens viikolla kun oon ihan ylistressaantunu ja väsyny koeviikosta, mutta tuntuu ettei sekään oo niin paha kuin viimeksi. Pitää yrittää muistaa pitää lepohetkiä ja nauttia rennommista hetkistä. Täällä on nimittäin semmonen lukuinnostus päällä, että saa tulla hakemaan jos tarvii motivaatiota, haha. Eilenkin laskin 2,5 tuntia matikkaa putkeen ja tuntu että oisin voinu jatkaa vaikka kuin kauan, mutta oli pakko pitää breikki ja vaihtaa ainetta - tuo on siis harvinaista, että riittää innostus laskee nuin pitkään putkeen matikkaa. :D
 Ehkä tuo valon määrä saa energiatason nousemaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti