14 tammikuuta 2016

VUORISTOISTA

''Hui kauhee mitä sä tollasia juttuja kerrot!!''




Iloa ja väsymystä. Stressiä kouluhommista. Onnenhetkiä. Hymyä. Hyviä juttuja pikkusten suusta.
Olo välillä kuin jyrän alle jääneellä, niin paljon väsymystä ja vieläkin sinnittelevä lievä flunssa (jonka takia ei meinaa saada nukuttua). Huippuja suunnitelmia, tää alkuvuosi ainakin osaa pitää mut touhukkaana. Lastenhoitoa. Kouluhommia x1000. On väkerretty ruotsin ja psykan esseitä montamonta tuntia ja turhauduttu bilsan tunnilla syklisiin adenosiinimonofosfaatteihin (opettelin tuon tarkotuksen oikein kunnolla niin siks tuo xd) ja yksityiskohtasesti käytyihin solurakenteisiin - vaikka se mielenkiintosta onkin. Myös matikka aiheuttaa harmaita hiuksia laskuineen, mutta ahkeralla työllä ne varmaankin händlää. Kiirettä. Viimesen (!!!) vuoden esivalinnat. Rakas Katina joka soitti yks ilta, oli piristävä nelkytviis minsaa. ♥ Hyvien kirjojen lukemista. Pitkiä kahdeksan tunnin koulupäiviä. Läksyjä. Lumisadetta ja tuiskua. Maijun kaa puhuttuja puheluita. Vajaan kuukauden päähän varattu matka Englantiin, en melkein malta odottaa!! Se lähti semmosesta älynväläyksestä jonka sanoin ääneen ja kannatti sanoa.
Tuntemattomien hymyjä. Iloinen bussikuski joka samalla piristi munkin iltapäivää. Äidin tekemä mustikkapiirakka välipalaksi ja lemppariruoka,
Tää on vissiin sitä arkea parhaimmillaan tai pahimmillaan? Sellasta sillisalaattia välillä, mutta kuitenkin niin mukavaa yleensä.
    Ilmeet on kuvissa kaikkee muuta kun hyvät, mutta menkööt. Vähän realismia niistä mitä sieltä löytyy aina ja nää on kaikenlisäks ennen joulua otetut kuvat, hupss. En viiti laittaa myöskää sellasia pikselimössö-kuvia niin näiden aika tuli nyt! En oo ikinä valosan aikaan kotona niin kuvaus on lähes mahotonta. Nyt niiden matikan laskujen kimppuun. 





6 kommenttia:

  1. I am waiting for you! Welcome <3
    (tiiät kyllä kuka täällä kirjottelee ;) )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, thanks!❤️ Tiiän;) meki ootetaa jo et päästää sinne!

      Poista
  2. Itelläki varattuna sinne lentolippu. Tosin eri aikaan :D Noi kuvat on tosi kivoja! <3 Ihana, et on tapahtunu ilosiakin juttuja kouluhommien keskellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voieii ois ollu huippu jos sattumalta samaa aikaa! xd mutta ihanaa matkaa sulle sitku lähette❤️ Niimpä, sano muuta!:)

      Poista
  3. Ihania noi kuvat!♥ Mä en myöskään malta odottaa sitä että päästään sinne englantiin, tulee kyllä niiin mahtavaa♥ Ihania kivoja pikkujuttuja oot saanu nyt kokea:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos❤️ Niimpä!! Samaa mieltä:)
      Ja kiitos viikonlopusta jo nyt kaikkien puolesta❤️

      Poista