17 tammikuuta 2016

'' SERIOUSLY?''








#tenumamit ♥ xd 


Ei voi muuta kun ihmetellä jälleen kerran, miten onnekas saan olla kaikista ystävistä!♥ 
Nähtiin meidän #tenumami porukalla Maikin kämpällä ja oli aivan huippu ihana viikonloppu. Meitä oli siis kuus tyttöä plus maikin kämppikset kolmiossa, mutta ei ollut mitään ongelmia. 
Tehtiin yhdessä hyvää ruokaa, käytiin pulkkamäessä (tosin laskettiin kaikki vaan kerran, kun ei jaksettu kiivetä enää ylös hehe), kaverin pikkusiskon haudalla jossa saatiin kahden viedyn kynttilän lisäks melkein kymmenen muuta sytytettyä kun ne oli sammunut kesken luultavasti lumisateiden takia. Oli niin ihanan näkönen kun nuin monta kynttilää palaa. Säädettiin ja sählättiin niinkuin meille on tapana ja jutut jatku siitä minne viimeksi jäi reilusti yli vuosi sitten. Niin parasta, että vaikkei nää kaikkien kanssa usein niin pystyy olla aivan oma itsensä.♥ Mietittiin monesti että kuin huippua se on! Oltiin jo melkein unohdettu miten mahtava porukka tuo on! Sovittiinki ettei seuraavaan kertaan mene nuin kauaa. 
Muiden kanssa me nähdään usein, mutta Lylleä ei ja just tuolla porukalla harvoin, kun yleensä nähdään Kaislan ja Linkin kaa kolmestaan tai sitten niin että on Maiju ja jompikumpi kun aikataulut menee ristiin. 
Juteltiin syvällisiä vaikka kuinka ja käytiin Mirkan kanssa puolenyön jälkeen kävelyllä kun teki mieli ulos eikä muut jaksanut lähteä. Nukuttiin siskonpedeillä kaikki ja lattia oli täynnä patjoja. 
Saatettiin kaikki vaan maata pitkin poikin ja jutella tai välillä pelata piano tilesia, jokainen vuorollaan tiskas astioita ja yhteispeli toimi aivan loistavasti! Yhdessä hetkessä oli aamupala tai ruoka valmis kun jotkut paistaa kanaa/jauhelihaa joku pilkkoo salaattiaineksia ja osa kattaa pöydän. Ei haitannu vaikka hiukset oli sotkunutturalla ja kaikilla oli rennot vaatteet päällä eikä ''hienostelu'' vaatteita. Sytyteltiin kynttilöitä ja keksittiin kysymyksiä paperille & laitettiin ne kuppiin josta vuorotellen nostettiin niitä ja vastailtiin. Eilen käytiin illalla Linkin kanssa lenkillä tuola -27asteen pakkasessa ja siihen oli ihana päättää tuo viikko ja viikonloppu.❤️





7 kommenttia:

  1. K I I T O S♥ Oon oikeasti sanaton siitä, miten kivan ja ihanan viikonlopun sain taas viettää. Ja se, miten ihania ystäviä mulla oikeasti on elämässä. Ilman teitä ja tätä porukkaa mun elämä ei hymyilis todellakaan näin paljon. Te ystävät, te ootte ainutlaatuisia ja älyttömän tärkeitä ihmisiä mulle! Kiitos kaikesta siitä, mitä ootte mulle antanu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. K i i t o s sulle!❤️ Sama täällä, allekirjotan noi kaikki lauseet!
      Onneks oot ja ootte mun elämässä - onnellinen teistä❤️

      Poista
  2. Tuommosia viikonloppuja ku sais itekki viettää joskus! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuu messii joku kerta niin voin luvata että on tuommosta, noiden tyyppien kanssa ei voi olla huonoa viikonloppua tai edes päivää.♥

      Poista
    2. Tuu messii joku kerta niin voin luvata että on tuommosta, noiden tyyppien kanssa ei voi olla huonoa viikonloppua tai edes päivää.♥

      Poista
  3. Tollaset viikonloput on vaan niin ihania ja rentouttavia ja niitten avulla jaksaa arjessa paremmin ♥

    VastaaPoista