01 toukokuuta 2016

HETKIÄ VIIKON VARRELTA





♥ maanantain kuvaushetki ja yhdessä vietetty iltapäivä. Jumituttiin kämpälle juttelemaan kaheks tunniks ennenkun päästiin liikkeelle ja sitten löydettiin huippu kuvauspaikka jossa lopulta kuvattiin.
Ootte tärkeitä ystävät. ♥

     ♥ vapputorilta ostetut metrilakut, nam. 

     ♥ Kaislan kanssa jutteluhetki koulussa, voi miten piristävää seuraa tuo ystävä on!
Myös muut koulukaverit piristää aina päivää. 



   ♥ lenkki tihkusateessa metsässä ajatuksia selkiyttäen. Voin sanoa että metsä on paras paikka jos haluaa ajatella.

♥  ystävien kanssa vietetyt hetket. Niitä on ollut paljon tällä viikolla ja voisin taas sanoa kuin onnellinen oon jokaisesta ystävästä.



♥ yksi uskonnon tunti. Saatiin tehtyä tosi hyvin ryhmätyötä eteenpäin ja lisäks välikokeesta tuli 10- joten se piristi päivää!

  ♥ ensimmäinen oikeasti lämmin päivä ja ilman takkia hyppiminen trampalla pikkuveljen kanssa.

  ♥ monta pikkuasiaa, jotka huomenna saan hoidettua pois. Sitä hetkeä odotan.

  ♥ piknik samalla kolmikolla kuin maanantaina. Ja rauhallinen, mutta mukava vappu!



♥ perjantain tutorien järjestämä vappujuttu ykkösille. Oli mukava porukka meidän pisteellä (oli siis viisi eri pistettä jossa ykköset kiersi ja tutorit oli jaettu niille) ja naurua riitti! Meidän pisteellä siis otettiin ystävyyskuvia porukalla tai kahdestaan vappurekvisiitan kanssa jota oli yks pahvilaatikollinen, haha.

♥ nauruntäyteinen ilta ja alkuyö maikin kanssa ex-tempore yökylässä kämpällä. Voin sanoa että juttujen taso oli melko matalaa kellon ollessa 1 yöllä. :D

♥ tän aamunen kokoontuminen sekalaisella poppoolla torille, jossa meitä lopulta oli reilu kymmenen henkeä pukeutuneena/naamari päässä ja saatiin muuten katseita! :D
Oli Mikki-hiiri, karhu, possu ja susi naamarit semmosesta kipsistä tehty, musta naamainen trio ja oli hauskaa. Lopulta mentiin piknikille Snellun puistoon joka oli ton jutun pääpointti ja pelattiin pullonpyöritystä.

♥ tuntemattoman ihmisen hymy sai itselläkin suunpielet ylöspäin.



Näin loppuun on haluan sanoa pahoittelut hitaasta postaustahdista! Tällä ja viime viikolla inspis on ollut ihan nollassa tän homman suhteen, mutta just nyt tuntuu että se on taas nousussa.
Katsotaan miten käy tuon suhteen. Nyt meen syömään niitä metrilakuja tonne aurinokoiselle terassille, joten palataan taas!

4 kommenttia:

  1. Mukavia hetkiä tällä viikolla ❤

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa kivalta ja sitähän tää viikko on suurimmaksi osaksi ollutkin! Sydän sulle, sydän kaikelle kivalle♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on, suurimmaks osaks oli kyllä jees viikko!
      ♥♥ sulle takasin

      Poista