05 toukokuuta 2016

RAUHALLINEN AAMU JA AURINKO




 


20astetta lämmintä. Aurinkoa. Kuvausta. Rauhallisuus. Lohikeittoo ruuaks. Hidas aamu. Kello yheks vasta kouluun. Järvestä sulaneet jäät ja kesäfiilis. Terassi-aamupala.

Semmoinen tarina kuvien takaa tiistai-aamusta. Tällä viikolla on ollut ihan uskomattomat kelit, jotka ei oo kyllä keltään varmasti jäänyt huomaamatta. Nautin kyllä täysillä.♥
On voinut ajaa jo skoballakin ilman takkia, käydä rullaluistelemassa hupparilla (joka oli jo liikaa), ottaa aurinkoa ja oikeesti tuo aurinko jo lämmittää! Oon huomannu, että ihmiset hymyilee paljon enemmän nyt kuin talvella. Onko se tuo valo joka saa paremmalle fiilikselle?
Tällä viikolla oli myös sählypelit kahteen otteeseen ja tuo laji on vaan niin parhautta.
On tullut vastapainoksi syötyä monta jätskiä, mutta ehkä se sallitaan vai mitä? :D
Kävimpä mä eilen kiertelemässä yksin matkuksessakin, mutta ei yksinkertaisesti löytynyt mitään. Illalla kun olin hoitamassa lapsia, niin pysty kahdeksan jälkeen olemaan pelkällä neuleella ja tehtiin hiekkalinna.
Oli ihan kesäfiilis avaimet kaulassa, ballerinat jalassa ja pelkällä neuleella ilman takkia. Tiiättekö kun on vaan kaikki hyvin just sillon? Pikkusetkin nukahti illalla hetkessä kun oli varmasti ollut lähes koko päivän jo ulkona ennenkuin tulin ja me oltiin vielä tunti.
Sain varattua ajan poliisiasemalle, hoidettua muita hommia ja kaikki välikokeet meni toivottavasti hyvin eli nyt voi luvan kanssa ottaa rennommin.
Oonko ainut jolle käy niin ettei löydä mitään kun lähtee etsimään jotain?
Täällä ollaan tällä hetkellä hyvällä fiiliksellä, vaikka välillä meinaa väsymys iskeä.
Rentoa loppuviikkoa! Mä ainakin otan vain iisisti ennen muutaman viikon loppu tsemppausta koulussa ja sitten pääsee jo kesäloman viettoon joka kyllä alkaa töillä muttei se haittaa.

6 kommenttia:

  1. Ihana postaus taas <3 Mää en kestä miten hyvä fiilis tosta voikaan tulla, ku ulkona on niin huippu ilma! :-D Siis koko ajan tyyliin vaa hymyilyttää ku istuu tuolla pihalla auringonpaisteessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoos ihana sini!❤️ Ja niimpä, en mäkää :D

      Poista
  2. Oli ihan parasta nähä sua ♥ Ihanan onnellinen postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiei se on hävinny tuolta koska kirjotin myös siitä!! :o mutta oli kyllä niin ihana nähdä ja kiitos!❤️

      Poista
  3. Ihana tää postaus! Niin huippua kun on vihdoin tullu nää hyvät ja aurinkoiset kelit. Ei voi muuta kun nauttia! ♥

    VastaaPoista