18 elokuuta 2014

~ parhautta on ystävät ~









Viime päivinä oon mennyt ja tullut ja touhottanut menemään. En oo paljon kotona ollu, josta syystä tämä hidas postaustahti jatkuu. Yritän saada sen tasotettua mahollisimman nopeesti.
  Olin maijun ja linkin kanssa lauantaina ja sunnuntaina ja voi haikeutta, kun tietää lähtiessä että ei näe ehkä kunnolla vuoteen.. Maiju lähtee siis kauas vuodeksi, mutta kyllä yhteyttä tulee varmasti pidettyä. <3 Onneksi wappi on keksitty, se on pelastus!!
Tälläistä sekasoppaa kuuluu tänne. Päivät on aivan täynnä tekemistä, mutta eiköhän aina jotenkin selviä kaikesta mitä pitää tehdä. Enää 5 päivää niin tämä neiti on 16!! (heh meinasin kirjottaa 161 mutta ei kuitenkaan ihan vielä:D ) Ei tuo kyllä mikään ihmeellinen ikä ole, mutta erilaista postausta tulossa lauantaina synttäreiden kunniaksi.
Viikonloppuna siis synskien viettoa, mahollisesti kauempaa tulleiden kamujen kaa, jos se vaan onnistuu.<3 Peukut pystyyn, että onnistus!
Ps. Sain tänään vihdoin tilattua kuvia ifolorilta. Vielä kun laitetaan tilaus menemään niin sitten se on tehty. Ihanaa saada kunnon valokuvia, kun yleensä kaikki on vaan koneella!!
Pps. Saa ehdottaa ristiäislahja ideoita kummipojalle, nimim. sunnuntaina ristiäiset ja lahja hankkimatta. Upsss.




4 kommenttia:

  1. Noi kuvat on musta niin ihanii!<3
    Mä vein kummitytölle ristiäislahjaksi hopeisen ketjun ja siihen enkeliriipuksen missä oli vaaleenpunasta :)
    Mutta pojalle ehkä vähä vaikeempi keksiä, Yks mitä tuli mieleen ois vaikka niitä pieniä hopeisia muumilusikoita mut en tiiä oisko ihan hölmö idea xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki tykkään noista kyllä! <3
      Kiitos ideasta! Pitää miettiä! :)

      Poista
  2. Hei vähä kiva blogi sulla :) ja ihania kuvia!
    Tohon lahjaan on vähä vaikee antaa vinkkiä ku ite annoin kummitytölle sormuksen niin se ei oikeen varmaan sovi pojalle.. Mutta ehkä jotku valokuvakehykset tms :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosss hirveesti!! :)
      Jepp, tytölle on paljo helpompi keksiä: / Mä mietin myös valokuvakehyksiä mutta ostin sitte hopeaketjun, jossa on minikenkä ja sellase pehmolelun! :)

      Poista