14 elokuuta 2014

Tilttaa

Mitä? Taas oon kirjottamassa viikonlopusta ja viikot vaan vierii eteenpäin.
     Viikonlopun aikana kävin pikkuveljen kanssa mäkissä ja matkuksessa(koska oon luvannu sille jo pitkän aikaa sitten), vietin huipun illan linkin kaa niitten mökillä, sain tietää että musta tulee kummi<3, heräsin 6.00 kirppikselle myymään vaatteita, rentoilin ja nautin viimesistä lomapäivistä. Aikas kiva viikonloppu siis takana, ei voi muuta sanoo. Maananati aamuna pyörähin sitten matkuksessa hakemassa pari vihkoa ja muuta pikkutarviketta. Menin sieltä suoraan sitten kaislalle, jossa linkki ja kaisla oli järkänny yllätys-synttärit mulle!! Ensin kun tulin pihaan, niin sain vesi-ilmapallosateen päälle(en kuitenkaan kastunu:D ) ja sitten ne vei mut silmät sidottuna takapihalle, jonne ne oli järkänny piknikin. Oli huippu päivä, kiitti vielä tytöt!<3 En ollu yhtään veikannu, että ne ois keksiny jotain tollasta, mutta kyllä me vielä uuelleenki juhlitaa, sitte reilun viikon päästä! ;)
 Tiistaina olin koko illan keskustassa kaverin kanssa ja ehittiin kyllä jutella kaikenlaista. Jos luet tätä, niin oli mukava ilta, paitsi tiiät jo kyllä sen!! :D
Eilen tuli tutut käymään pitkästä aikaa, siinä ja läksyissä meniki ilta nopeesti.
  Syksyllekin on  jo monenlaista ohjelmaa luvassa viikonlopuille, mutta saa nähä mitä ehin toteuttaa ja miten aikataulut sopii. Ainakin ystävien kanssa olemista, isoskoulutusta, mahollisesti mökkiviikonloppu ja ulkomaanreissu, reissuja kamujen luo ja vaikka mitä muuta. Ei ainakaan tekeminen lopu kesken, sen voin luvata. Lukioki pitäs jossain vaiheessa käyä. No, kaikki järjestyy kun vaan järjestää silleen aikataulut. Toisaalta menee aika nopeemmin kun on koko ajan jotain tekemistä, eikö?




Laatu on huimaa.. :D

Lähimpänä onnistunutta:D
                                     








Yritin saada kuusta kuvaa, mutta huono on tulos.. Koska syksyllä 11 aikaan illalla tuo valo ei oo enää hirmu mahtava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti