28 lokakuuta 2015

''OOT IHANA ISOSISKO''














Uusi puhelin ja siihen ostetut maailman söpöimmät pöllökuoret. Matkuksessa käynti x kaks, joista toinen parhaassa seurassa♥. Huulirasva pelastamaan kuivilta huulilta. Kynttilät palaa joka päivä. Sunnuntai-kahvit. Ekat koristevalot/jouluvalot huoneeseen.
Vohveli-ilta lauantaina. Yleensä ei kyllä noin paljoo herkutella viikonloppuna, mutta nyt sattu tulee peräkkäisille päiville herkkuja! Mulla muuten alko jouluaattoon asti kestävä herkkulakko maanantaina joten heti viikonloppuna saa olla hyvä itsekuri kun juhlitaan! 
 Vaatekaapin läpikäyminen, eihän siellä ollukaa ku taas yks ikean kassillinen ylimäärästä vaatetta - löyty myös kummasti melkee kymmenet (muutamat meni kyllä pois) mustat farkut, hupps ja yhteesä farkkuja melkee kahet kymmenet. En ehkä lähe ostaan uusia niinku meinasin! Ihanat lapset ja heidän kans vietetty muutama tunti. Kolme vanhinta (vanhin siis 9v eli pystyy olla keskenään) oli melkein koko ajan ulkona jossa heillä oli hyvät leikit ja me leikittii neljän nuorimman kaa sisällä. Vajaa puolivuotias ei tosin hirveesti leikkiny, mutta menossa mukana silti! Kolme keskimmäistä leikki nii nätisti keskenää et sain tyhjättyy & täytettyy tiskikoneenki ja siivottua muutenkin keittiön syönnin jäliltä ja järjestelin paikkoja. Mulla oli ihanaa seuraa ku pikkujäbä oli sitterissä vieressä. Tuo paikka on niin tuttu, että voin siivoilla/järjestellä siellä tai tehdä mitä ehtii. Yleensä siivoonki vähintää ne sotkut mitä on sinä aikana tullu. 
Kun oltiin lähdössä pikkuveljen kaa heille hoitamaan (otin mukaan, kun hoidettavien perheessä on kaks kaveria) niin kuulu: ''Arvaa mitä, oot ihana isosisko'' ♥ 
Koulukiireet ja siihen liittyvä stressi, tuntuu että ne ei lopu ikinä. Suunnitelmat jotka ei menny niinku piti. Musiikki ja rentoutuminen. 
Uus (lemppari)neule, tulossa kuvia mahollisimman pian. Ystävien ihanat sanat.
 H e t k e t, pienet suuret asiat, ne on se juttu.
Lämpimät ''tossut'' jotka laitan aina illalla jalkaa. Pikasesti aamulla otetut asukuvat ja testailin samalla itselaukasimen tarkennusta, tosin ton kuvan otti Jenna. 
Enkun & psykan tunnit ja tyhmät jutut. Viimeks tänää sai nauraa ihan kunnolla, haha. 
Enkun sanat oottaa ahkeraa lukijaa, psykan välikoe kolkuttelee huomiselle plus kaikkea muuta joten nyt täytyy siirtyä reippaasti niiden kimppunu vaikka aivot on sumeina väsymyksestä. 
Onneks noi ylläolevat jutut saa iloseks ja antaa energiaa.

Tsemppiä kaikille loppuviikkooon! ♥ 



7 kommenttia:

  1. Oi, ihana pikkunen sanonu nuin kauniisti! ♥ Ihania noi kuvat!

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! Tuli jotenkin joulufiilis nuista! :D ja kiitti tsempeistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! ❤️ Aijaa, kai niissä sit on jotai joulusta? xd ja ole hyvä tsempeistä❤️

      Poista
  3. Ihania kuvia ja ihanan ihana postaus ♥ haha, määki vissii tulin piipahtaa bloggeris piiiiitkästä aikaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoos ihana iida. ♥ hei huippu ku tulit, kirjottelehan postauksia sitku jaksat/ehit, niitä on ihana lukee! :')

      Poista
    2. Kiitoos ihana iida. ♥ hei huippu ku tulit, kirjottelehan postauksia sitku jaksat/ehit, niitä on ihana lukee! :')

      Poista