01 marraskuuta 2015

JUHLAHUMUA















Täällä jälleen! 
Niinkun kuvista voi jo huomata täällä ollaan vietetty synttäreitä eilen n. 40-50 henkisellä aikuisporukalla. kun iskä täyttää pian 40. Viikonloppu on hujahtanut ohi ihan hetkessä valmistellessa ja juhliessa. 
Perjantaina siis leivottiin ja laitettiin semmoset valmiiksi mitkä voi ja lauantaina sitten loput. Ehtipä muuten Maijukin pyörähtää pikkusiskon kaa nopee käymässä piristämässä hetken meiä järjestelyurakkaa. 
Saatiin illalla myös serkut jo yöksi viikonlopuks! 
Tarjolla oli kaikenlaista mm. makaronisalaattia, kaura-mansikkakakkua, Daim-kakkua, pientä naposteltavaa (lakuja, pipareita makujuustojen kanssa, suolapähkinöitä ja sit en muista loppujen nimee), normisalaattia mihin tehtiin ite crutonkeja, patonkia, taco-sipsejä, juustokakkuja plus mitähän muuta vielä. Kaikki onneks riitti hyvin, eikä meillekään jääny ihan älyttömästi syötävää! Niinkun kuvista näkee, musta ei kovin edustuskuvia oo (ei kyllä muutenkaan ku pari kuvaa) mutta vähän totuutta noihin kuviin niin laitoin ton mun kuvankin, haha. 
Kaks pienintä serkkupoikaa ja kummipoika oli hyvää seuraa. ;) Pienin on niin sulonen ja nukku mun sylissä ja on vaan niinniin pieni, sit piti kyllä luovuttaa seuraavalle toi vauvantuoksunen tuhisija.
 Kummipoikakin on jo niin iso ja reipas! Ihan innoissaan leikki traktorilla ja muilla. Toinen pikkunen serkkukin viihty mun sylissä toista tuntia, naureskeli vaan ja ''jutteli''. ♥ Voiettä miten ihania nuo on! 
Enmä koko iltaa kuitenkaa noi sylissä ollu, juttelua ja naurua riitti kun kaikki oli tuttuja niin niiden kanssa tulee muutenkin juteltua kun käyvät kylässä.  
   Oli musiikkia & laulua ja esityksiä. voluumitaso ei ollu sieltä matalimmasta päästä niinkun voitte kuvitella kun tommonen määrä on ihmisiä ja juttua riittää. :D 
Tämmönen ikuinen #vauvatonniinsulosia-tyyppi ku oon ni kellekää toi ei tuu yllätyksenä et niitä tykkään hoitaa ja pitää sylissä. 

Ps. Kuvista huomaa mitä keskityin kuvaa, pikkusia ja ruokia... #mikässiinä 
Nuorimmainen hoiti hyvin sen isompien kuvauksen ni mä otin sit vaan noista muista kuvia. 
Eivaa, napsin mäki muista kuvia, mutta en niitä julkase täällä! :) Kamera ei kyllä kovin paljo mulla ollu ku muut oli niin innoikaita kuvaajia, mutta eipä se haittaa - kiva vaan jos muutkin innostuu kuvaa! 
Toi yks kuva on muuten aiemmin päivältä, ei siis juhlittu kollarit jalassa, oli pakko kirjottaa se ettei joku ihmettele.  xd 
Mulla oli päällä maailman rennoin collegemekko, josta ei oo kyllä tuon parempia kuvia mutta tulee varmasti näkymään täällä vielä! 












4 kommenttia:

  1. Nam mitä herkkuja :p ja vauvat ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niistä kyllä tykättii ja hyvää oli ne mitä maistoin! xd (kiitti mama ja J❤️, ne teki noista suurimmaosan ja ite tein enempi muuta järkkäilyy, autoin kyllä noissaki mut enivei :D)
      Niimpä, vauvat❤️

      Poista
  2. Nam ihan sika hyvän näkösiä herkkuja♥ Ihana postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi taikoo aina noita toosi hyviä kakkuja, mä enempi teen suolasia xd saatii muute kaikki hyvi valmiiks vaikka sillo illal ei vielä tuntunu sille *apinaemoji*
      Kiitti paljon❤️

      Poista